Conceptul Little Tree

 COPILUL= copacelul, lastarul
 PARINTELE, PROFESORUL, INFLUENTELE MEDIILOR FRECVENTATE = gradinarul 
 
 Asemenea unei seminte, copilul creste fizic, dar si evolueaza intelectual fara incetare, astfel ca este necesar:
 - sa punem bazele unei educatii corecte de la o varsta timpurie, fara a stirbi libertatea acestuia prin reguli riguroase si metode invechite;
 - sa descoperim la timp potentialul innascut al copilului, precum si interesele si inclinatiile acestuia, sprijinindu-l si ajutandu-l sa se  autodescopere;
 - sa-i oferim modele educationale corecte, pozitive, iar orice pornire rea sa o “smulgem din radacina”

 Cu alte cuvinte, trebuie “ sa cosmetizam copacelul” mereu, indepartand ramurile nefolositoare ale acestuia in perioada potrivita , deoarece orice intarziere, face ca informatia gresit asimilata, sa prinda “ radacini adanci”, fiind greu de schimbat mai apoi, venind totodata ca pretext de a motiva un profil educational negativ!
 Ca urmare, educatia sadeste pornirile bune, eliminandu–le pe cele nepotrivite .
 Fii constient cand e vorba de copilul tau si apreciaza fiecare clipa in care acesta acumuleaza o informatie noua, sprijinindu-l mereu sa se hraneasca intelectual!

 Despre Little Tree...

  PERSONALUL
     Ma numesc Diana Gaita si sunt coordonatorul cursurilor Little Tree, profesor de limba engleza si mama a doua fetite. Sunt absolventa a 13 ani de Liceu Pedagogic (sectia educator-invatator), Timisoara si a Universitatii de Vest, Facultatea de Litere ( sectia Romana-Engleza), Timisoara, cu specializare in psihopedagogia copilului.
     Personalul nostru este calificat ( Liceu Pedagogic, Universitatea de Vest - Facultatea de Litere, Facultatea de Arte Plastice), experimentat, entuziast si dedicat procesului de educare, cu pregatire in psihologia copilului. 
  Fii constient si responsabil cu privire la  evolutia copilului tau  si nu uita ca, acum, totul  sta in mainile  noastre, ale celor care- l ajutam sa se dezvolte  corect: familie si profesori. 
    Alege intotdeauna persoanele si locul potrivit atunci cand este vorba despre copilul tau!
                    Little Tree " a rasarit ", din iubirea pentru copii si educatie !
 PROGRAMA EDUCATIONALA 
    Programa elaborata pentru fiecare curs educational este atent selectionata si stabilita, cuprinzand programe educationale clasice, imbunatatite  cat  si  programe  innovative, toate, in concordanta cu normele de actualitate, toate transmise intr-o maniera interactiva care ofera copilului modele comportamentale corecte si competente. 
  Ca sa inveti usor si rapid, ai nevoie de metode potrivite si de cei care  le cunosc si le pot pune in aplicatie  ! Oferta clubului cuprinde programe educationale clasice dar  imbunatatite,  programe inovative, in conformitate cu normele de actualitate, adaptate nevoilor copilului, tinandu-se  seama de capacitatile individuale dar si de varsta ale acestuia. 
  Portofoliul de cursuri este variat: - cursuri de scurta durata care se desfasoara pe cateva module, - cursuri care se desfasoara pe toata perioada anului scolar (in cursul saptamanii sau  sambata) - programe educationale special elaborate pe timpul vacantelor de vara - workshopuri cu tematica vasta. 
CLIMATUL 
    Climatul pozitiv si voia buna contribuie la usurinta exprimarii libere a cursantului cat si la formarea unei motivatii intrinseci a acestuia , in vederea receptionarii cat mai naturale a mesajului educational.  Invata cu drag si spor ! 
    Invatatul poate fii atat de simplu…! Convinge-te! 
TELUL NOSTRU  
   Telul nostru este acela de a- l ajuta pe copil sa devina cea mai buna varianta a lui, asertiv, increzator in fortele proprii, competent si responsabil inca de la o varsta frageda. 
    Restul, evolutia ulterioara a copilului va sta in propriile- i maini! 
    Dar nu uita, fundamentul este esential!