Despre Little Tree…

PERSONALUL
          Mă numesc Diana Gaita și sunt coordonatorul cursurilor Little Tree, profesor de limba engleză și mama a două fetițe. Sunt absolventă a 13 ani de Liceu Pedagogic (secția educator-învățător), Timișoara si a Universității de Vest, Facultatea de Litere ( secția Română-Engleză), Timișoara, cu specializare in psihopedagogia copilului. Toate studiile si experiența de lucru cu copiii m-au condus spre proiectul mult visat – Little Tree.
        Intreg personalul nostru este calificat ( Liceu Pedagogic, Universitatea de Vest – Facultatea de Litere, Facultatea de Arte Plastice), experimentat, entuziast si dedicat procesului de educare, cu pregătire in psihologia copilului.
           Fii conștient si responsabil cu privire la evoluția copilului tău și nu uita că, acum, totul stă in mâinile noastre, ale celor care-l ajutăm să se dezvolte corect: familie si profesori.
         Alege intotdeauna persoanele si locul potrivit atunci când este vorba despre copilul tău!                       

Little Tree ” a răsărit “, din iubirea pentru copii și educație !

 

PROGRAMA EDUCAȚIONALĂ
               Programa elaborată pentru fiecare curs  este atent selecționată si stabilită, cuprinzând programe  inovative, imbunătățite constant, pe baza tematicii Cambridge, toate in concordanță cu normele de actualitate, transmise intr-o manieră interactiva printr-un stil unic de predare, cu accent pe creșterea increderii in sine a copilului, performantă si maximizare a rezultatelor .
               Ca să înveți ușor și rapid, ai nevoie de metode potrivite și de cei care le cunosc și le pot pune in aplicare.

     Cursurile sunt unice, centrate pe copil și adaptate nevoilor acestuia, iar repartizarea pe grupe se face ținându-se seama de capacitățile lui individuale dar și de vârstă pentru eficiență maximă.
               Portofoliul de cursuri este variat asigurându-le copiilor o dezvoltare continuă și constanta de-a lungul anilor:
– cursuri de scurtă durată care se desfășoară pe câteva module,
– cursuri care se desfășoară pe toată perioada anului școlar,
– programe educaționale special elaborate pe timpul vacanțelor de vară,
– workshopuri cu tematică vastă.
            CLIMATUL
       Climatul pozitiv si voia bună contribuie la ușurința exprimării libere a cursantului cât și la formarea unei motivații optime a acestuia, în vederea recepționării cât mai naturale a mesajului educațional. Mediul prietenos, interactiv si distractiv îl va face pe copil să invețe limba engleză cu drag si spor!
Învățatul poate fii atât de simplu…! Convinge-te!
            ȚELUL NOSTRU
Țelul nostru este acela de reliefa unicitatea fiecărui copil, de a-l ajuta pe acesta să devină cea mai bună varianta a lui, asertiv, increzător in forțele și abilitățile proprii, competent, organizat si responsabil încă de la o vârsta fragedă. Pentru rezultate maxime cursurile Little Tree au la bază teoria autodeterminării, având în vedere satisfacerea celor 3 nevoi psihologice de bază ale copilului: conectare, competență, control.

                             Restul, evoluția ulterioară a copilului va sta în propriile-i mâini!
                                    

Dar nu uita, fundamentul este esențial!