Despre Little Tree…

PERSONALUL
          Mă numesc Diana Gaita si sunt coordonatorul cursurilor Little Tree, profesor de limba engleză si mama a două fetițe. Sunt absolventă a 13 ani de Liceu Pedagogic (secția educator-invățător), Timișoara si a Universității de Vest, Facultatea de Litere ( sectia Română-Engleză), Timișoara, cu specializare in psihopedagogia copilului.
Personalul nostru este calificat ( Liceu Pedagogic, Universitatea de Vest – Facultatea de Litere, Facultatea de Arte Plastice), experimentat, entuziast si dedicat procesului de educare, cu pregatire in psihologia copilului.
           Fii constient si responsabil cu privire la evolutia copilului tau si nu uita ca, acum, totul sta in mainile noastre, ale celor care- l ajutam sa se dezvolte corect: familie si profesori.
Alege intotdeauna persoanele si locul potrivit atunci cand este vorba despre copilul tau!

                          Little Tree ” a rasarit “, din iubirea pentru copii si educatie !

PROGRAMA EDUCATIONALA
               Programa elaborata pentru fiecare curs educational este atent selectionata si stabilita, cuprinzand programe educationale clasice, imbunatatite cat si programe innovative, toate, in concordanta cu normele de actualitate, toate transmise intr-o maniera interactiva care ofera copilului modele comportamentale corecte si competente.
               Ca sa inveti usor si rapid, ai nevoie de metode potrivite si de cei care le cunosc si le pot pune in aplicatie ! Oferta clubului cuprinde programe educationale clasice dar imbunatatite, programe inovative, in conformitate cu normele de actualitate, adaptate nevoilor copilului, tinandu-se seama de capacitatile individuale dar si de varsta ale acestuia.
               Portofoliul de cursuri este variat:
– cursuri de scurta durata care se desfasoara pe cateva module,
– cursuri care se desfasoara pe toata perioada anului scolar (in cursul saptamanii sau sambata)
– programe educationale special elaborate pe timpul vacantelor de vara
– workshopuri cu tematica vasta.
            CLIMATUL
Climatul pozitiv si voia buna contribuie la usurinta exprimarii libere a cursantului cat si la formarea unei motivatii intrinseci a acestuia , in vederea receptionarii cat mai naturale a mesajului educational. Invata cu drag si spor !
Invatatul poate fii atat de simplu…! Convinge-te!
            ȚELUL NOSTRU
Telul nostru este acela de a-l ajuta pe copil sa devina cea mai buna varianta a lui, asertiv, increzator in fortele proprii, competent si responsabil inca de la o varsta frageda.
Restul, evolutia ulterioara a copilului va sta in propriile-i maini!
                                     Dar nu uita, fundamentul este esential!